Lögshögs Gård jobbar huvudsakligen med hopphästar och med uttalad inriktning på svårklasshästar. Vi föder upp, utbildar, marknadsför och säljer högkvalitativa hopphästar och unghästar samt föl. Våra egna hästar tränas och tävlas utefter långsiktigt satta mål för att förberedas inför framgångsrika liv som sporthästar. Till vår hjälp använder vi ibland duktiga tävlingsryttare, inridare, och visare. Framförallt i de högre klasserna och internationellt.

Vi föder själva upp hästar och väljer med stor omsorg ut hingstar som passar våra ston, som alla har egna meriter eller kommer med prestationsstammar! För oss är det viktigt att inte enbart avla på bra linjer utan också få hästar som är korrekt byggda enligt den moderna sporthästtypen. Utseende och gång är inte alltid allting! Vi är måna om att våra hästar har hög ridbarhet och håller för det de är avlade för!

I våra stostammar har det funnits, eller finns, några av världens ledande hingstar, som är välkända i både Sverige, Europa och övriga världen, som exempelvis Big Star, Casall, Cardento, Chacco-Blue, Cortez, Dominator, For Pleasure, Quidam de Revel och Voltaire och flera av våra uppfödningar har meriter upp till internationell 1,60m GP samt 5* CSI/GCT-tävlingar.

Diamant K
Heartcore L
Dominance For L Z
Game On L - *SÅLD*
Singha Lux L - *SÅLD*
Flip Flop L - *SÅLD*
Cincinnati L - *SÅLD*
Catara II
Casalltina GP Z
Tobacore L
Nummerette L
Corona L *SÅLD*
First Lady L - *SÅLD*
Lux Vitae L - *SÅLD*
Charity L - *SÅLD*
Kan Kan L - *SÅLD*
Magic au Lait L
Taloucore L
Fernande van het Scheefkasteel Z *SÅLD*
Kiniki - *SÅLD*
Big Pleasure L
Diniki L - *SÅLD*
Cliché L - *SÅLD*
Cassiopeia L
Eigenwies *SÅLD*
Dominatrix For L - *SÅLD*
Carneol L ("Blixten") - *SÅLD*
Kanhan L - *SÅLD*
Balouba L - *SÅLD*
Legato - *SÅLD*